6

Komentari (6)

zvjezdan10
Takav je bio i u Liecesteru , svako je mogao da ga dovede kao Chelsea koji ga je platio nekih 35 miliona ako se ne varam što je sića za kakve budale se ogromne pare daju , ali jok , neki vole skrkat 100 miliona na marketinške klaune nego na igračinu.
amex
Apsolutno.. Ove godine nema konkurenciju!
realno_govoreci
A zasto nebi bio? Zar je to neko drugi zasluzio pored njega? Covjek je definicija najboljeg trenutno! Ukoliko ne osvoji onda koja je svrha svega. Ako Nejmar,Mbape i ostali " zvijezde" vrijede oko 200 mil onda Kante vrijedi 500 mil jer svaku bukvalno utaknicu covjek odigra 200%,jednostavno drugaciji je od ostalih.
AmarSahin
Osvojit će Zlatnu Loptu sigurno jer su The Best, Zlatna Lopta i slične ''ceremonije'' postale takmičenja ko je najpopularniji igrač, a ne ko je najbolji igrač.
Kenotala
Pa ovo je skroz zasluzeno, ima popularnost i kvalitet a i ljudske osobine...ko zabije najvise golova dobije nagradu za najboljeg strijelca, zlatna kopacka. Za zlatnu loptu je potrebno nesto vise od samih golova.
user1022
A po tebi je bolje da zlatnu loptu osvajaju najbolji strijelci i asistenti. Ima i za to nagrade, poput zlatne kopacke. Al dajte malo respecta prema veznim igracima. Kante je jucer pokazo da je to najvaznija pozicija i da napadaci mohu fulat koliko oce, ako veza stima, utakmica se mora dobit.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.