8

Komentari (8)

emanuelmacron
_____@shokato onda su srbi i hrvati po tvom upravu,oni imaju bosanske papire ,a kazu da su hrvati ili srbi, ne care zivis u toj zemlji i taj si,boli nekog za tvoje porijeklo, to ti je glupa politika uslov za drzavljanstvo je mjesto boravka ,a ne mjesto porijekla.Samo u BH je mjesto boravka Citluk a drzavljanstvo hrvat,pa to je glupost a i nemoguce.
azz33333
Svjetski prvak, ne europski
Adohordas
Nigdje veze novinarcicu ,svako ima pravo da vozi sta zeli.
emanuelmacron
Francuz kultura i skromnost na prvom mjestu,jednostavno.
shokato
on nije francuz ;) samo njihove papire ima
MehaAli
Nema to sa Francuzom ništa ....
Ante G.
Pa je li francuz ili nije? Cudni ste sa tim arsinima, dogovorite se sa sobom? Srbi i Hrvati koji se rode u bosni za vas su bosnjaci, Francuzi koji se rode u Francuskoj opet nisu... Ni vi vise ne znate sami sta i kako? Bilo kako bilo, sebe negirate. Ali ok, jasno je, u bosni zive Hrvati i Srbi. Neki od njih su u jednom momentu uzeli islam i tu se prica zavrsava.
Vela82
@shokato Francuska je 19-20 stoljecu imala kolonije. Pa su oni uzimali ljude iz Afrike i bili dobri prema njima, tako da su im prenijeli svoj jezik i uveli im drzavljanstvo u Francuskoj, pa pola Francuza imaju potomak iz nigerije ili drugih Africkih zemalja, 100% si u pravu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti