8

Komentari (8)

1981mostar
Rece on i izvuce 240 miliona kuna od dinama
BJB1
Svaka cast,mamic je bog,krao al svima dobro bilo i dan danas je dinamo njegov. Mamica za predsjenika,reisa za sve funcije treba
Mu'min Juventino FKS
Sve te pare jw on zaradio maloumnici jedni ustaski
pazzo13
Židov,logično da je škrt
Honduras
VenamaHrabrih
To je neka tvoja uvrnuta logika, potkrijepljena beskrajnim sjedenjem pred kompjuterom. Zidovi; najvise nobelovaca po glavi stanovnika. Najbolji zdravstveni sistem, zajedno sa kubanskim, na svijetu. Najobrazovanija nacija, zajedno sa top5 skolstvom u svijetu. Posjeduju odrziv svemirski program. Jedna od najboljih vojski na svijetu. Jedan od najstarijih naroda na svijetu. Tvorci najvecih i najboljih filmskih ostvarenja.... Ima li te ĐE, Bošnjo, u ovome?? Bošnjo; priglupi seronja, zatucani idiot, najgora bagra u Evropi - logično. Je l' de da nije lijepo etiketirati?
Huske77
A zaboravio si .. žene se izmedju sebe da lova ostane u porodici... ;-)
Mu'min Juventino FKS
Kako si ti glup ****li ti zidovi majku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti