Ni kontroverzni Barton se nije mogao oglušiti na Ronaldovu izjavu
Nakon što je dobio petu Zlatnu loptu Ronaldo je poručio da vjeruje da je on najbolji igrač svih vremena

Za njega nije najbolji

Ni kontroverzni Barton se nije mogao oglušiti na Ronaldovu izjavu

E. Čaušević, foto: EPA

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana proglašen je za najboljeg igrača u 2017. godini u izboru France Footballa.

Portugalski fudbaler je po peti put osvojio Zlatnu loptu i tako se izjednačio s Lionelom Messijem. Nakon ceremonije u Parizu, Ronaldo je iznenadio mnoge kada je odlučio izjaviti da vjeruje da je on najbolji igrač u historiji najvažnije stvari na svijetu.

Njegova izjava nije naišla baš na odobravanje, te su mu mnogi poručili da ne treba sam sebe hvaliti i tvrditi da je najbolji i da je to na ostalima da zaključe. Nakon Ronaldove izjave na Twitteru se oglasio i kontraverzni Joey Barton koji također nije bio saglasan s onim što je Portugalac rekao.

"Slažem se, uradio je nevjerovatne stvari u karijeri, ali da li je on najbolji fudbaler svih vremena? Ne bih rekao ni da je najbolji u svojoj eri. Za mene je Messi daleko ispred njega", poručio je Barton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi