Ni Messi, ni Ronaldo: Conteu su posve drugi igrači najbolji na svijetu

Izabrao je Čileance

Ni Messi, ni Ronaldo: Conteu su posve drugi igrači najbolji na svijetu

Midhat Šljivak

Menadžer Chelseaja Antonio Conte iznenadio je izborom najboljih fudbalera svijeta.

On tvrdi da su među nekoliko najboljih dvojica Čileanaca. Radi se o Alexisu Sanchezu i Arturu Vidalu.

Za Vidala je nedavno istakao da bi ga poveo i u rat, a u posljednje vrijeme se sjajni veznjak povezuje sa dolaskom u Chelsea.

"Ne volim previše pričati o igračima drugih ekipa, ali Alexis i Vidal su zaista fantastični. Vjerujem da su oba među najboljim fudbalerima svijeta. Vidal je posebno dobar", pohvalio je italijanski stručnjak ovog fudbalera minhenskog Bayerna.

Sigurno je da bi Conte rado vidio obojicu u svom timu. Alexis se sve češće povezuje sa odlaskom iz Arsenala, dok su kako stvari stoje i Vidalu dani u Bayernu odbrojani.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Conte je ranije radio sa Vidalom u Juventusu i imali su zaista odličnu saradnju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi