12

Komentari (12)

bhodzic
grci su grci, nema veze ko im igra. biće to puno kartona, njihovih provokacija, dakle nikako ali nikako lagana utakmica. najgore je unaprijed upisivati bodove. zato mirne glave i samo da momci daju 100%, rezultat ne može da izostane
Ali
Daj napisite jos jedno koliko smo pobijedili Finsku jos bitnije sta misle grcki nehl****ri **** vas onaj ko vas nije blokiro
Juve88
Ja sam gledao utakmicu Italija grčka i bogami ovaj sta ti hoću reći nisu bas Andora ili ti vec ko, vrlo lahko su mogli Italiji zavuci koji gol.
K79
ako nista grci ce zapet za svoju braću Srbe !
sloboda1919tz
Ni taxisti u bosni ne vjeruju našem nacionalnom timu
gh0ast
HAHAHAHAHAHAA DOBAR
manijaci
Ma ovo je namjestaljka da bi se naši opustili !
Guber
Ni mi nismo vjerovali do prije par dana hehe
gaziiiiJAaaa
Tako se postavljamo zahvaljujuci NOVIMARIMA, kao da imao SVE u GRCKOJ, a REALNOST je da nismo nikada tamo dobili, sta vise FINSKU I ARMENIJU smo RAZIGRALI..
Mirso12123
Koliko mrzim ljude poput tebe..
genter
Kako cemo ga popusiti zbog ovih vasih pehiranja i debilnih clanaka!
bananko
sto ne mogu ovakvih likova i pesimista
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti