Ni taksisti u Grčkoj ne vjeruju svom nacionalnom timu

Zmajevi gostuju u Atini

Ni taksisti u Grčkoj ne vjeruju svom nacionalnom timu

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra u gostima protiv selekcije Grčke utakmicu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Zmajevi su u subotu u Zenici ubjedljivo savladali selekciju Finske sa 4:1, a izabranicima Roberta Prosinečkog večeras je potrebna pobjeda u Atini protiv uvijek neugodne Grčke ukoliko žele zadržati šanse da se kroz kvalifikacije plasiramo na EP.

U prilog nam ide činjenica da je Grčka znatno oslabljena u ovom meču jer neće biti glavnih zvijezda. Grci su odustali od Evropskog prvenstva i glavni cilj im je da izgrade ekipu koja će se plasirati na SP 2022. godine.

Sve to objašnjava atmosferu u Atini i grčkim medijima jer večerašnja utakmica kao da se ne igra. U grčkim novinama skoro da ne možete na naslovnici vidjeti nešto od večerašnjem susretu što dovoljno govori o atmosferi pred utakmicu.

Zanimljive savjete dobili smo od taksista s kojima smo se vozili u Atini ovih dana. Oni su saglasni da je BiH favorit, a jedan od njih nam je čak rekao "Ako se kladiš, stavi sve što imaš na BiH".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Večeras se ne očekuje mnogo navijača na Olimpijskom stadionu u Atini i to će biti zaista neobično jer je atmosfera na mečevima Grčke i BiH uvijek bila na velikom nivou. Podsjećamo, večerašnji meč igra se od 20:45 sati.

Što se tiče kladionica i one vjeruju u pobjedu Zmajeva večeras u Atini. Kvote na naš tim nikada nisu bile takve kada gostujemo u Grčkoj, a nadamo se da će naš tim to opravdati i slaviti. U bogatoj ponudi kladionice MOZZART pogledajte kvote za ovaj meč i to na OVOM linku.

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
Tako se postavljamo zahvaljujuci NOVIMARIMA, kao da imao SVE u GRCKOJ, a REALNOST je da nismo nikada tamo dobili, sta vise FINSKU I ARMENIJU smo RAZIGRALI..
8 2
Guber
Ni mi nismo vjerovali do prije par dana hehe
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi