Ni trener nije mogao vjerovati kakvu glupost je napravio Orellana

Dobio crveni karton

Ni trener nije mogao vjerovati kakvu glupost je napravio Orellana

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Barcelone jučer su na gostovanju savladali Eibar sa 2:0 u okviru 24. kola španske La Lige.

Katalonski klub je uspio da dođe do nova tri boda i bio je jasno od prve minute da je cilj igračima Barce da se što manje umore. Gosti su poveli u 16. minuti golom Luisa Suareza, a sve je bilo gotovo u finišu utakmice kada je Jordi Alba postavio konačnih 0:2.

Eibar se veoma dobro držao u ovoj utakmici i imao je nekoliko odličnih prilika da dođe do gola, no nisu imali sreće. Posao im je bio dodatno otežan u 66. minuti kada je Orellana zbog drugog žutog, odnosno crvenog kartona ranije morao pod tuš.

Igrač domaćeg tima je na veoma bizaran način dobio žuti karton kada je nepromišljeno rukom udario loptu ispred sudije koji mu je zatim pokazao put prema svlačionici što možete pogledati OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi