Sigurna pobjeda Barcelone protiv Eibara

Pogađali Alba i Suarez

Sigurna pobjeda Barcelone protiv Eibara

Teme:

U 24. kolu španske La Lige Barcelona je na gostujućem terenu slavila protiv Eibara rezultatom 2:0.

Nakon poskliznuća u prethodna dva kola protiv Getafea i Espanyola, katalonski tim je danas došao do pobjede protiv Eibara i tako se vratio na pobjednički kolosijek.

Da će domaći teško šta napraviti protiv Barcelone bilo je jasno već na otvaranju utakmice. U 16. minuti Barcelona je povela golom Suareza kojem je prethodno asistirao Messi, a do kraja utakmice još jednom se zatresla mreža Eibara.

Dvije minute prije kraja utakmica za 2:0 je pogodio Alba, te tako postavio konačan rezultat.

Barcelona je nakon ovog trijumfa vodeća u španskom šampionatu sa 62 boda, deset više od drugoplasiranog Atletica koji ima utakmicu manje.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španska liga, 24. kolo:

Eibar - Barcelona 0:2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi