Ni veliki Lionel Messi arapskom šeiku ne može reći "ne"

Argentina sutra igra protiv Urugvaja

Ni veliki Lionel Messi arapskom šeiku ne može reći "ne"

A. Čaušević

Turki Al-Sheikh je u svom domu okupio najveće zvijezde reprezentacije Argentine koja proteklih dana boravi na Bliskom istoku. 

Predsjednik i većinski vlasnik Almerije nastoji da promoviše svoj klub gdje god stigne, a isto je uradio i jučer. Pozivu u njegov dom u Rijadu nisu mogli reći "ne" ni reprezentativci Argentine.

Na čelu argentinske ekspedicije koja je posjetila Al-Sheikha nalazio se kapiten Lionel Messi, a s njim su u društvu bili Paulo Dybala, Rodrigo De Paul, Sergio Aguero, Giovani Lo Celso...

Messi je htio da umiri arapskog šeika nakon što je Almeria pobijedila samo jednu od posljednjih deset utakmica te da ima još dosta do kraja sezone.

Argentina sutra igra u Tel Avivu prijateljski meč s Urugvajom poslije čega će se Messi vratiti u Španiju poslije ugodnog druženja sa Al-Sheikhom.

Top Komentari

Noone
Trik pitanje, protiv koga iga sutra Argentina? Urugvaj ili Izrael?
6 1
VelaHavle
E cuj Messi otisao da ga umiri zbog losih rezultata Almerije hahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi