Niang na izlaznim vratima Milana

Dobio ponudu od West Hama

Niang na izlaznim vratima Milana

Endin Čaušević

Napadač Milana, M'Baye Niang u januarskom prelaznom roku mogao bi napustiti redove Rossonera.

Niang je u dosadašnjem dijelu sezone bio dosta kritikovan zbog svojih loših partija, pa se u posljednje vrijeme počelo špekulisati da bi mogao napustiti Milan. Italijanski mediji prenijeli su danas da je na adresu ovog kluba stigla ponuda za Nianga.

Navodno, Nianga u svojim redovima želi West Ham koji traži zamjenu za Simonea Zazu. Ovaj 22-godišnji napadač ne krije da bi volio okušati se u engleskom Premiershipu, a čini se da će West Ham biti njegova naredna destinacija.

Podsjećamo, prošlog januara Niang je imao ponudu Leicestera, ali je odbio ovaj transfer. Ukoliko Milan odluči da pusti ovoj napadača West Ham će za njegove usluge morati izdvojiti najmanje 20 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Niang je u dosadašnjem dijelu sezone u Seriji A za Milan odigrao 16 utakmica, te je tri puta zatresao mrežu protivničke ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi