Nica lagano gubi korak za Monacom i PSG-om

Remi Nice kod Rennesa

Nica lagano gubi korak za Monacom i PSG-om

Fudbaleri Rennesa i Nice podijelili su bodove u današnjem meču 25. kola francuske Ligue 1 odigravši 2:2.

Rennes je odlično otvorio meč te su poveli već u 7. minuti, a strijelac je bio Amalfitano. Već u 21. minuti bilo je 2:0 za domaće zahvaljujući pogotku kojeg je postigao Sio. 

Tada se činilo da će Rennes upisati siguran trijumf na domaćem terenu, ali Nica se ipak nije predavala. U nastavku meča uspjeli su da dođu do izjednačenja i to golovima Donisa iz 59. i Eysserica iz 81. minute. 

Nica je nakon ovog remija ipak izgubila korak za vodećim ekipama pa sada zaostaju pet bodova za Monacom i dva za PSG-om. S druge strane, Rennes je ostao na 10. mjestu sa 33 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi