Nica nastavila potjeru za PSG-om i Monacom

Slavili protiv Bordeauxa

Nica nastavila potjeru za PSG-om i Monacom

Fudbaleri Nice slavili su danas pobjedu protiv Bordeauxa sa 2:1 u okviru 31. kola francuske Ligue 1.

Gosti su bolje otvorili meč pa su poveli nakon devet minuta, a strijelac gola bio je Laborde. 

Ipak, nije se čekalo dugo vremena na izjednačenje domaćih jer je Mario Balotelli pogodio sa 11 metara već u 16. minuti i stvari su vraćene na početak. Do kraja prvog dijela Nica je uspjela još jedan gol postići i potpuno okrenuti rezultat u svoju korist, a to je učinio Eysseric u 27. minuti. 

U nastavku meča nije bilo većih šansi, pa je Nica na kraju slavila pobjedu. Domaći su nakon ovog trijumfa ostali na 3. mjestu sa 67 bodova i sada imaju četiri, odnosno jedan bod manje od Monaca i PSG-a. Bordeaux je poslije ovog poraza ostao šesti sa 46 osvojenih bodova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi