Nica ne posustaje, Prcićev Rennes se spasio

Ligue 1, 28. kolo

Nica ne posustaje, Prcićev Rennes se spasio

Teme:

Večeras je odigrano pet utakmica 28. kola Ligue 1, koje je obilježila nova pobjeda Nice.

Nica je kao gost savladala Dijon sa minimalnih 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Cyprien u 69. minuti. Ovom pobjedom je Nica ostala bodovno izjednačena sa PSG-om i Monacom na vrhu tabele sa po 62 boda.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Rennes našeg Sanjina Prcića je večeras remizirao sa Metzom (1:1). Metz je poveo u 45. minuti preko Diabatea, a bod Rennesu spasio je Said golom u 90. minuti. Prcić je na terenu proveo svih 90 minuta.

U ostalim utakmicama, Angers je kao gost savladao Caen sa 3:2, Montpellier i Guingamp su odigrali 1:1, a Bastia i St. Etienne 0:0.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi