Nica ne odustaje od Lige prvaka, savladan Reims

Ligue 1, 35. kolo

Nica ne odustaje od Lige prvaka, savladan Reims

Fudbaleri Nice u susretu 35. kola francuske Ligue 1 uspjeli su savladati Reims rezultatom 2:0. 

Večerašnjim trijumfom Nica se vratila na treće mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a prvi gol "Allianz Rivieri" viđen je već u 11. minuti utakmice. 

Za minimalno vodstvo Nice pobrinuo se Germain, kojem je asistirao Ben Arfa, a pri rezultatu 1:0 otišlo se i na odmor. U drugom dijelu utakmice domaći su uspjeli udvostručiti prednost i konačnih 2:0 postavio je fenomenalni Ben Arfa. 

Ovim trijumfom Nica je zauzela treću poziciju sa 57 osvojenih bodova, dok je Reims na 17. mjestu i do kraja sezone će voditi borbu za opstanak.

Ligue 1, 35. kolo:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nice - Reims 2:0 


Hatem Ben Arfa Penalty Goal HD – Nice 2-0 Reims... by soccerhub365

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi