Ibrahimović se iživljavao nad Nicom

Nova pobjeda PSG-a

Ibrahimović se iživljavao nad Nicom

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a savladali su danas na domaćem terenu ekipu Nice (4:1) u okviru 32. kola francuske Ligue 1.

Iako je PSG već ranije osigurao titulu prvaka Francuske to ih nije spriječilo da i u današnjoj utakmici pokažu svu svoju snagu. Domaći su do prednosti stigli u 15. minuti utakmice kada je na asistenciju Luiza mrežu gostiju zatresao Ibrahimović.

Samo tri minute kasnije gosti su izjednačili, a fenomenalan gol dao je Hatem Ben Arfa. Ipak, u finišu prvog dijela domaći su ponovo poveli kada je sjajan gol iz slobodnjaka dao Ibrahimović.

Početkom drugog dijela utakmice PSG je povisio na 3:1, a ovaj put strijelac je bio David Luiz. U samom finišu utakmice konačnih 4:1 svojim hat-trickom postavio je Zlatan Ibrahimović.

Ligue 1, 32. kolo:

PSG - Nice 4:1

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi