Nica odredila cijenu za Super Marija: Balotelli odavno nije bio ovako ponižen

Puštaju ga za siću

Nica odredila cijenu za Super Marija: Balotelli odavno nije bio ovako ponižen

E. Čaušević

Trener Nice, Patrick Vieira, prije nekoliko dana izjavio je da više ne računa Marija Balotellija i da italijanski napadač može u januaru potražiti novi klub.

Balotelli je još ljetos htio napustiti Nicu i čak se oprostio od navijača ovog kluba, no na kraju je ipak ostao. Kada je Vieira preuzeo ekipu činilo se da bi se Super Mario mogao vratiti u pravu formu, ali to se nije desilo. Vieira mu je jasno poručio da može ići i da više neće biti dio prvog tima.

Nica je potvrdila da je Balotelli na prodaju i da su spremni u januaru da pregovaraju oko njegove sudbine. Kako prenose francuski mediji iz ovog kluba su poručili da se Super Mario nalazi na transfer listi, no cijena koja je postavljena je mnoge iznenadila.

Balotelli je prije svega nekoliko sezona vrijedio preko 40 miliona eura, a danas je u tom segmentu dotakao dno. Nica je voljna da ga pusti za cijenu između 1,5 i tri miliona eura. No, poznavajući njegov karakter ni to nije sigurno da li će doći neka ponuda.

Top Komentari

Prazina
Neka spuste još malo i kupit ce ga GOŠK
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi