Nica pregazila šampiona Francuske

Balotelli postigao dva gola protiv Monaca

Nica pregazila šampiona Francuske

Fudbaleri Nice nanijeli su danas ekipi Monaca jedan od težih poraza u posljednjih nekoliko godina.

Oni su danas u okviru 5. kola francuske Ligue 1 dočekali aktuelnog šampiona i kući ga ispratili sa čak četiri gola u mreži.

Golijada u mreži Danijela Subašića počela je već u 6. minuti kada je Mario Balotelli sa penala donio prednost svojoj ekipi. Do kraja prvog dijela Monaco je primio još jedan pogodak, a strijelac je u 18. minuti bio Plea. 

U nastavku susreta još dva gola u mreži gostiju. Ponovo je Balotelli bio jedan od strijelaca i to u 60. minuti, a pobjedu je potvrdio Ganago pet minuta prije kraja susreta. Ovo je za Nicu bila druga pobjeda ove sezone, dok je Monaco ostao na četiri trijumfa i sada zaostaju tri boda za vodećim PSG-om. 

Francuska Ligue 1, 5. kolo:

Nice-Monaco 4:0 (Balotelli 6' 60', Plea 18', Ganago 85')

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi