Nicka Salihamidžića posjetila bh. legenda: "I Hasan je sretan zbog njega"

Novi mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine

Nicka Salihamidžića posjetila bh. legenda: "I Hasan je sretan zbog njega"

E. Ganibegović

Iako ove sezone nikako nije igrao, Nick Salihamidžić dobio je poziv selektora Igora Jankovića u U-21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a u glavnom gradu naše domovine posjetila ga je još jedna legenda bh. fudbala, Vlatko Glavaš.

S obzirom na to da je Trening kamp N/FSBiH rezervisan za pripreme A selekcije za kvalifikacione utakmice s Islandom i Slovačkom, U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine prijateljski meč s Kinom čeka u Sarajevu.

Na okupljanju se, između ostalih, našao i Nick Salihamidžić, sin legendarnog Hasana Salihamidžića, bivšeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, a sada sportskog direktora Bayerna.

Nick je u Sarajevu boravio u ugodnom društvu, s obzirom na to da ga je posjetio prvi kapiten naše reprezentacije, Vlatko Glavaš.

"Momci su spremni i motivisani i jasno vidim njihovu želju da se pokažu u što boljem izdanju.

Sretan sam zbog toga i vjerujem da ćemo ostvariti što bolji rezultat, jer ovi momci će sutra biti 'A' reprezentativci i glavna snaga reprezentacije!

Oglasi

Lijepo je bilo vidjeti i Nicka Salihamidžića, sina našeg Hasana Salihamidžića, s kojima se imao ugodan razgovor.

Nick je sa ponosom obukao dres naše reprezentacije i nikada nije krio tu želju. Sada mu se i ostvarila.

Sa Hasanom sam prošao mnoga toga u reprezentaciji i danas smo veliki prijatelj i znam da je i on sretan zbog Nicka", objavio je Vlatko Glavaš na svojoj Facebook stranici uz fotografiju s Nickom.

U posjeti pripremama mlade reprezentacije naše zemlje ✅️ Momci su spremni i motivisani i jasno vidim njihovu želju da...

Posted by Vlatko Glavaš on Tuesday, March 21, 2023

Podsjetimo, U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine prijateljsku utakmicu protiv Kine igra u Velikoj Gorici 28. marta kada će Nick imati priliku da debituje za naš nacionalni tim. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi