Svi su već počeli slaviti gol, a onda su svjedočili najvećem promašaju ikad

Nevjerovatno da ovo nije bio gol

Svi su već počeli slaviti gol, a onda su svjedočili najvećem promašaju ikad

E. Čaušević

Fudbaleri Argentinos Juniorsa pobijedili su sinoć na svom terenu Newell's Old Boyse sa 1:0.

Argentinos Juniorsi su do pobjede došli u samom finišu utakmice kada je junak ovog meča bio Villalba koji je postigao pogodak za 1:0 u 86. minuti i tako donio tri boda svom timu.

Međutim, utakmicu na stadionu Diego Armando Maradona obilježio je Nicolas Reniero koji je promašio nevjerovatnu priliku.

Fudbaler Argentinos Juniorsa je u prvoj minuti sudijske nadoknade uspio da iskoristi veliku grešku odbrane gostiju i ukrade loptu, a zatim je zaobišao golmana i sam krenuo na gol Newell'sa.

Kada su svi vidjeli loptu u golu ovaj fudbaler je sa samo pet metara uspio da prebaci loptu preko prečke iako je gol bio prazan.

[twitter]https://twitter.com/GolesLatam/status/1419827752316940297[/twitter]

Sigurno da je ovaj promašaj Reniera jedan od najvećih koje smo vidjeli u posljednje vrijeme, a nije dugo trebalo da postane hit na drušvenim mrežama.

Top Komentari

amex
Debil bez mozga..
2 0
Nije.bitno
Treba znat promasit
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi