FK Sarajevo prodao Nihada Mujakića?

FK Sarajevo prodao Nihada Mujakića? · Saznajemo

Midhat Šljivak

Nihad Mujakić je u subotu protiv Sloge iz Doboja odigrao svoj posljednji meč dresu u FK Sarajevo.

Kako saznaje SportSport.ba, na adresu Bordo kluba stigla je ponuda turskog Ankaragučua koju je FK Sarajevo odlučio prihvatiti i Mujakić će karijeru nastaviti u turskoj Superligi.

Očekuje se da će Mujakić već danas ili sutra zvanično potpisati ugovor s novim članom društva najboljih klubova Turske i povećat će koloniju fudbalera iz Bosne i Hercegovine u ovoj zemlji.

Nihad Mujakić se u FK Sarajevo vratio u januaru ove godine. Potpisao je tada ugovor na dvije i po godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je nastupao za belgijski Waasland Beveren, splitski Hajduk i Kortrijk u čije redove je stigao 2019. godine upravo iz Sarajeva.

Ankaraguču ima velike ambicije u novoj sezoni. U svojim redovima ovaj tim ima nekoliko poznatih imena među kojima su Jese, Federico Macheda, Eren Derdiyok.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mora neko sranje ne može do kraja kako treba **** ga život....
3 0
Nedo91HzSa
Šteta, dobar igrač, sretno Mujakiću u nastavku karijere!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi