U FK Sarajevo veliki promašaj, a u novom klubu pesnicama rješava stvari na terenu
Foto - Screenshot

Aco Pejović isključen

U FK Sarajevo veliki promašaj, a u novom klubu pesnicama rješava stvari na terenu

M. Šljivak

Nekadašnji igrač FK Sarajevo Aleksandar Pejović (31) isključen je s večerašnje utakmice prvenstva Srbije između Radničkog iz Niša i TSC-a.

Iskusni vezni fudbaler je van terena morao u 63. minuti meča i to nakon što je pesnicama pokušao da riješi sukob.

Pejović je pokušao da protivničkom fudbaleru uzme loptu iz ruku. Kako mu to ovaj nije dozvolio 31-godišnji veznjak je odlučio na silu da dođe do nje.

Oborio je protivnika na travu, nekoliko ga je puta snažno udario, te je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton.

Njegov tim je razbijen u ovom meču s 3:0 i ovo je još jedan veliki udarac za niški tim koji je u četvrtak u nestvarnom meču ispao iz Konferencijske lige porazom od Gzire s Malte.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjetimo, Pejović je u sezoni 2020/2021 igrao za FK Sarajevo. Nije se proslavio na Koševu gdje je odigrao ukupno 30 utakmica.

Rastanak nije bio baš najbolji. Pejović se odmah po odlasku ponovo skrasio u Radničkom gdje je kapiten ekipe.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi