Ono što su navijači Sarajeva sinoć uradili Feđa Dudić će pamtiti do kraja života

Ostali su duže samo kako bi ga pozdravili

Ono što su navijači Sarajeva sinoć uradili Feđa Dudić će pamtiti do kraja života

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na svom terenu sa 4:2 pobijedili Slogu iz Doboja.

Sarajevo je u meču trećeg kola Premijer lige BiH došlo do nova tri boda u sjajnom meču na Koševu.

Sloga je vodila od treće minute sa 1:0, ali je Sarajevo do kraja utakmice uspjelo da dođe do preokreta iz pobjede od 4:2 uz sjajnu podršku koju je bordo klub imao sinoć s tribina stadiona Koševo.

Navijači Sarajeva su gospodskim potezom oduševili sve jer su aplauzima pozdravili igrače Sloge na kraju meča, a zatim su velikim ovacijama i pjesmom ispratili s terena i igrače bordo tima.

Međutim, navijači na istočnoj tribini su duže ostali na stadionu, a glavni razlog bio je Feđa Dudić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dudić je davao izjavu na terenu i to je trajalo skoro 15 minuta, ali navijači na istočnoj tribini su bili strpljivi i čekali su trenera Sarajeva kako bi i njega nagradili gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

I trener Sarajeva je vidio da ga navijači na Istoku čekaju i zbog toga je požurio prema njima kada je završio s davanjem izjave kako bi ih pozdravio i zahvalio im se na podršci.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ado_GTI
Bi će dobar dok pobjeđuje, čim počne gubiti neće više valjali. Takav smo narod. A nije uvjek do trenera kad ekipa gubi.
13 2
zgembo.popuslic
Zrinjski izbacio Tiranu, objavila se 3-4 clanka i pojedinci se poceli buniti da se pise ko da su izbacili Real Madrid. Sarajevo pobijedi novajliju u ligi, objavi se 5 clanaka o tome, niko nista, budimo malo realni. Da se razumijemo, treba pisati i o jednom i o drugom, vise ovoga a manje o starletama.
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi