FK Sarajevo je konačno ozvaničio transfer velikog pojačanja

Još jedan povratak

FK Sarajevo je konačno ozvaničio transfer velikog pojačanja

A. Čaušević

Odbrana FK Sarajevo je dobila veliko pojačanje. 

Nakon špekulacija i potvrda iz Belgije konačno je i Bordo klub ozvaničio da se Mujakić vraća na Koševo.

Odlični defanzivac je sa Sarajevom potpisao ugovor na dvije i pol godine saopšteno je iz Titove 38b.

"Prelijep je osjećaj vratiti se kući i opet igrati za voljeni klub. FK Sarajevo je moja prva ljubav i velika je čast i privilegija nositi bordo dres. Nadam se da ćemo zajedno ostvariti dobre rezultate u narodnom periodu i donijeti radost na lica naših navijača", rekao je Mujakić za zvaničnu stranicu Bordo kluba.

"Jedan od najboljih momaka koji je izašao iz naše Akademije, Nihad Mujakić, je na Koševu. Nihad je moderan odbrambeni igrač koji može igrati više pozicija u odbrani, a odlikuje ga i velika brzina. Osim toga, njegova lijeva noga je dominantnija, a upravo igrač takvih karakteristika nam je nedostajao u timu. Nihad je miljenik navijača i ima naše hrabro srce, a takve danas želimo imati u ekipi. Dobrodošao kući, Nihade!“ istakli su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj 23-godišnjak je za sarajevskog premijerligaša upisao 56 nastupa, na kojima je postigao dva pogotka i upisao jednu asistenciju, a bio je član ekipe koja je osvojila historijsku duplu krunu.

Pored Sarajeva, igrao je još i za splitski Hajduk, Waasland-Beveren i KV Kortrijk.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

lingafo
Seljacic netalentovani
2 19
Lewa_9
VELIKO pojacanje sto nije mogao igrati ni u belgijanskoj drugoj diviziji nego je bio klupiran. Pa se onda pitate zasto gibraltar i luksemburg imaju vise uspejha na evropskoj sceni od bosanske lige
6 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti