Nihad Mujakić ostaje član FK Sarajevo barem do ljeta
Nihad Mujakić je ove sezone odigrao ukupno 21 utakmicu, od čega 15 u Premijer ligi, a jedini gol je postigao u susretu Evropske lige protiv Banantsa

Oglasili se iz bordo kluba

Nihad Mujakić ostaje član FK Sarajevo barem do ljeta

Jedan od najperspektivnijih fudbalera Sarajeva Nihad Mujakić se posljednjih dana povezivao sa odlaskom sa Koševa, nakon čega se odlučio oglasiti i bordo klub.

U zvaničnom saopštenju za javnost, Sarajevo poručuje da će Mujakić ostati član trenutno prvoplasiranog tima Premijer lige barem do ljeta sljedeće godine i da u januaru sigurno neće mijenjati sredinu.

Iz Sarajeva ističu da se za Nihada Mujakića zanima nekoliko evropskih klubova i da ga već duže vrijeme skauti prate na utakmicama u klubu i reprezentaciji, ali i podsjećaju da sa njim imaju petogodišnji ugovor.

"FK Sarajevo je sa Mujakićem produžio ugovor na pet godina, čime mu je pokazano koliko se cijeni njegov trud, kvalitet i zalaganje na terenu. S tim u vezi, FK Sarajevo saopštava da će Mujakić ostati član našeg kluba najkraće, do ljeta tekuće sezone, a svi zainteresovani klubovi, kojih ima mnogo, morat će sačekati najranije ljeto".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Također, iz Sarajeva poručuju da Mujakić neće biti prodan za novac koji se spominje u medijskim špekulacijama, već za mnogo više.

"Igrači bordo tima su najbolji u Premijer ligi BiH i svi klubovi koji se javljaju trebaju to znati i tako se postaviti prema klubu", navodi se na kraju saopštenja FK Sarajevo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Kai Kaii
Kako igra zadnje utakmice bolje mu je neka jos uci u Sarajevu
7 13
Edin Merlin
Nema vise rasprodaje dobrih igraca posto,zasto. Napokon imamo ekipu koja ima svjetlu buducnost !
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi