12

Komentari (12)

*p!p!t@*
Čuj on je trener, to šapina ustašo prčim ti mater
starmac
J...m ja mater i SAPINI i SELIMOVICU .Bando jedna.Pravi ste fasisticki klub kad vam igra jedan MILE PEHAR a svi znamo kako je htjeo podapet igracu VELEZA da ga njegovi krvnici ufate.FASISTO Selimovicu.
*p!p!t@*
Prčim vam majku ustaše. Mislite provocirat i da vam neko šuti. Majku vam vazda jebem
Mu'min Juventino FKS
Vidi ti govana sarajevskih. Nema veze sto nisu navijaci olimpika usranog nego zelje i sarajeva kako su se udruzili da vrijedjaju navijace veleza. Jebo vam umjetni klub olimpik majku u picku pitarsku, jestel culi, gnjide pitarske!!!
Ruud
Jebem li ti sve usta....ušljo hercegovački....jebo ti Ibro sestru u sisu
nemozetako
Hak bola suti @mumin ne pricaj gluposti. Ne mijesaj nikoga u ovo, ovo nema veze sa manijacima i hordama. Ne predstavljaj se kao navijac Veleza jer nisi ako tako govoris. HZ i Manijaci izvinite u nase ime za ovakve prozivke, ne predstavljaju misljenje RA i Rodenih
Aduka
Mile pehar sam sebe naziva ustasom ima vam n you tube sve o njegovom karakteru zasto se onda ljutite
*p!p!t@*
nijepoznat
Ibro je peder guzi se sa onim crncem i cigom fajicem
mirza24
Nije Ibro trener to je kocijas
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.