Nije čuo alarm i propustio šansu da potpiše za West Ham

Nemarnost meksičkog napadača

Nije čuo alarm i propustio šansu da potpiše za West Ham

Raul Jimenez, 24-godišnji napadač Atletico Madrida, trebao je biti novo pojačanje West Hama. Prema svemu sudeći, na kraju se to neće dogoditi. 

Engleski mediji navode da je Jimenez prošlog vikenda trebao otputovati u London na ljekarske preglede, no let je propustio iz krajnje bizarnog razloga. 

Navodno, razlog njegovog nedolaska leži u tome što nije čuo alarm na budilici, a dok je čekao novu avionsku kartu na njegovu adresu je sletjela mnogo izdašnija ponuda Benfice i Jimenez je sada na putu prema odlasku u Lisabon. 

Slaven Bilić je u međuvremenu pronašao novo pojačanje i riječ je o zločestom dečku engleskog nogometu Joeyju Bartonu. Ovaj 32-godišnji veznjak prolazi testove u kampu West Hama, a nije tajna i da traži određene garancije da pređe na Upton Park. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.