Nije faul? E, j***: Jahović na 'našem' psovao engleskog sudiju

Izgubio živce

Nije faul? E, j***: Jahović na 'našem' psovao engleskog sudiju

Nekadašnji napadač Sarajeva i Željezničara Adis Jahović sa svojim Malatyasporom nije uspio eliminisati Partizan iz Evropske lige.

Jahović je u revanšu u Beogradu uspio da postigne gol i donese pobjedu turskom timu, no zbog boljeg rezultata u prvoj utakmici na kraju je dalje prošao Partizan kojeg u play-offu čeka Molde.

Makedonski internacionalac jeste postigao gol, no to nije bio jedini momenat kada se našao u centru pažnje, što pokazuje i videozapis koji posljednjih sati kruži internetom.

Na početku drugog poluvremena Jahović je bio prilično nervozan, posebno kada mu engleski sudac nije dosudio faul poslije jednog duela sa Partizanovim fudbalerom, a poslije svega uslijedio je rafal psovki, i to na 'našem' jeziku.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Sreća po Jahovića bila je što sudac vjerovatno nije ni čuo što mu je ovaj govorio, pa je prošao bez veće kazne.

Top Komentari

Arnel925
Jebem te u usta
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi