Nije Kane, ni Mbappe, ali Real dovodi fantasičnog napadača

Rodrigo stiže?

Nije Kane, ni Mbappe, ali Real dovodi fantasičnog napadača

Edmir Škorić

Real Madrid je tražio zamjenu za Cristiana Ronalda, ali nije uspio da dovede ni Harryja Kanea, niti Neymara, Kyliana Mbappea... ali zato će doći Rodrigo Moreno.

Realu su propale mnoge opcije, a bilo ih je zaista puno, da bi se klub na kraju okrenuo 'slabijem', ali nimalo lošijem rješenju.

Radi se o Rodrigu, koji je briljirao prošle sezone dresu Valencije i na Mestalli neće lako pustiti sjajnog ofanzivca španske reprezentcije.

"Ako Real želi Rodriga, onda mora da plati odštetnu klauzulu od 120 miliona eura", poručio je trener Valencije Marcelino.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Valencia bi ipak mogla pristati na znatno manju ponudu Kraljeva, a to bi trebalo da bude oko 60 miliona eura. Rodrigo je već igrao u Realu u sezoni 2009/10, ali nije dobio priliku za debi u prvom timu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Arnel925
Ovaj novi trener ce unistiti Real, samo forsira spanci kao i u mecu protiv Gatafe. Na klupi mu Modric i Casimiro i Varane umjesto 3 spanska reprezentativca koji su grijali klupu kad je Zidane bio tu. Sad ce i ovog spanca ubaciti a izbaciti benzemu.
13 3
amadeus21
Samo me zanima zašto bi pristali na ponudu od 60 miliona, kad je jasno i precizno rečeno da ne ide ispod 120 miliona??
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi