Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno
Brojni igrači su mogli ostvariti bolje karijere da nije bilo povreda. Zato se oni i dan danas pitaju 'šta bi bilo kad bi bilo?'

Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno

1. Ruben de la Red

Šta bi bilo kad bi bilo? Ne postoji osoba na svijetu koja sebi nije barem nekoliko puta u životu postavila ovo pitanje, a njih desetorica su to redovno radila. 

Ako ste ikada zaigrali na stadionu Santiago Bernabeu znači da ste uspjeli u fudbalu, čak iako to nije bilo u dresu Real Madrida. A, ukoliko jeste bilo u dresu Reala, onda vam niko ne može osporiti da ste imali dobru karijeru.

Ipak, Ruben de la Red se morao oprostiti sa samo 25 godina i sigurno da je morao ostavio mnogo toga što smo mogli vidjeti od njega. Važio je za veoma kreativnog igrača veznog reda koji je osim za Real igrao i za Getafe.
Oprostit se morao zbog problema sa srcem.

Tokom karijere je uspio da osvoji Evropsko prvenstvo 2008. godine sa Španijom te je bio prvak Španije sa Real Madridom 2007. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi