Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno
Brojni igrači su mogli ostvariti bolje karijere da nije bilo povreda. Zato se oni i dan danas pitaju 'šta bi bilo kad bi bilo?'

Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno

2. Tomas Rosicky

Šta bi bilo kad bi bilo? Ne postoji osoba na svijetu koja sebi nije barem nekoliko puta u životu postavila ovo pitanje, a njih desetorica su to redovno radila. 

Češki fudbaler je prije nekoliko dana objavio kraj karijere. Iako je igrao za velike klubove poput Borussije Dortmund i Arsenala, Rosicky je sigurno mogao mnogo više da ga nisu spriječile brojne povrede.

On je veoma rijetko uspijevao da poveže mjesec ili više dana igranja bez ijedne povrede i sigurno je to uticalo da na kraju ne ostavi mnogo bolji utisak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi