19

Komentari (19)

ArmiNN
Uvijek se vrijeđa bolji,nikad skoro gori.
Stari_trafford
Trn u oku ,4ever GGMU.
user1576155263
Bezpotrebno vrijeđanje rivala
nijepoznat
RocknRolla
To su ti kompleksi, kao i sto pitari dok su slavili Coronatitulu spominju 80 % Zelju, tako i ovi Manchestara Uniteda. Standardno, uvijek su ti manji jedva cekali svoji pet minuta.
ryan.giggs
ManUtd veći od Liverpoola? Meljo veći od Sarajeva? Znam da je korona, ali izađi malo iz jazbine.
Err
I Manchester ima od njih. Ispadne na isto. Čak mislim da su Manchesterovi veći.
Bohemia
Koti ne rise ❤️
Jupp
@ryan.giggs po cemu je Sarajevo veci klub od Zelje i po cemu Liverpool od Uniteda?? Po titulama
Sigurno nisu tako da obrazlozi molim te svoju konstataciju!
BobPaisley
@Jupp ...gdje cete porediti giganta sa 6 titula prvaka Europe sa nekim ko ima duplo manje???...
Stari_trafford
1 titula na 13 ?
Jupp
@BobPaisley je li to sada Milan veci klub od Juventusa zato sto ima vise titula prvaka Evrope? Ne ofiraj se..
BobPaisley
@Jupp ...upravo zbog toga..domace titule ne mogu biti mjerilo jer svi znamo kako je Juventus dolazio i kako i danas dolazi do njih...nisu slucajno izbaceni u drugu ligu,ali mafija je opet uspjela da ih izvuce...eno i juce cist penal se ne svira protiv Juventusa,igranje rukom u sesnaestercu,ni VAR se ne gleda uopste,sve jasno kao dan...
Jupp
@BobPaisley haha.. ovako kad se pocnes prosipati imam osjecaj da se uopste ne razumijes u fudbal, vec svoje teze i svoja vidjenja iznosis..
Ispade sad da je Nottingham veci klub od Chelsea, jer imaju titulu lige prvaka vise, bez obzira sto Chelsea ima vise domacih.. suti bolan, poklopi se :)
BobPaisley
@Jupp ...Chelsea je velikan samo za one koji prate fudbal nakon dolaska Romana Abramovica...do tada su bili niko i nista...klub bez tradicije,bez velikih europskih trofeja i sa samo jednom titulom prvaka Engleske osvojene nekad tamo prije 70 godina...Nottingham Forest je jedan od najstarijih engleskih klubova,iako nema titulu prvaka,do dolaska Abramovica je bio veci klub od Chelseaja...Chelsea je isti slucaj kao i Manchester City,mali klub u koji su upumpane milijarde...a tako se ne postaje velikan.
Jupp
@BobPaisley da se razumijemo, meni je Nottingham simpatican klub, a Chelsea i City vec ne. Vec ti pokusavam kroz jednostavne primjere pojasniti ali si neki nedokazan decko.. Cinjenica jeste da je UTD veci klub od Liverpool-a, dovoljno ti je ukupne titule uporediti ili samo ukucaj the greatest club in UK pa ces dobiti rezultate.. a tebi moze biti Liverpool najveci na svijetu ali samo tebi :)
Meni je Bayern bolji od Liverpool-a i UTD ali to je zato sto ga simpatisem :)
Toliko od mene..
BobPaisley
@Jupp ...pa odlicno,uporedi ukupni broj trofeja i vidi ko je veci klub...mozda nisi u toku,ali Liverpool je najtrofejniji klub u Engleskoj,ako se saberu svi veliki trofeji...ako cemo i domace titule gledati,Liverpool citavih 110 godina bio trofejniji od Manchester Uniteda,tek 2010. je United osvojio 19. titulu i postao najtrofejniji po broju domacih titula prvaka...znaci taj Manchester za koji ti kazes kako je najveci klub u Engleskoj nikada do prije 10 godina nije imao vise osvojenih domacih titula od Liverpoola,a i to se izjednacava vec sljedece sezone...pa ti uporedi,110 godina prema njihovih 10...smijesno i uporediti,a kamoli reci da su veci...o Europi da ne pricamo...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.