Nije nikakvo čudo što je Arnautović bio veoma nervozan
Napadač West Hama je nakon meča izajavio: Jedini sam ja imao kakve-takve šanse da postignem gol, ali nisam ni ja Superman (Foto: EPA)

Imao je ogromnih problema tokom sedmice

Nije nikakvo čudo što je Arnautović bio veoma nervozan

Midhat Šljivak

Marko Arnautović sinoć je protiv Bosne i Hercegovine odigrao dobar meč.

Uspio je stvoriti nekoliko šansi pred golom Ibrahima Šehića, ali srećom nije uspio zatresti mrežu naše selekcije.

Nakon meča austrijski selektor Franco Foda je otkrio da je Arnautović protekle sedmice imao velikih problema sa zdravljem.

"Preležao je proteklu sedmicu u krevetu. Imao je problema sa stomakom i probavnim traktom i nakon svega ga je bilo lijepo vidjeti da nas je nosio u ovom meču svih 90 minuta", kratko je rekao Foda.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Međutim, Arnautović selekciji Austrije nije bio dovoljan. BiH je dobila željeni bod i na kraju se plasirala u A grupu Lige nacija.

Arnautović je nakon meča na press konferenciji bio vidno nervozan, a nije nikakvo čudo što je tako bilo s obzirom na to da je imao zdravstvenih problema i da je promašio nekoliko dobrih šansi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi