Nije prošla ni minuta, a Carragher i Neville su se posvađali na terenu

Nekadašnji rivali

Nije prošla ni minuta, a Carragher i Neville su se posvađali na terenu

A. Čaušević

Na stadionu Etihad sinoć je odigrana revijalna utakmica posvećena Vincentu Kompanyju. 

Belgijanac nije nastupio na oproštajnom susretu od Manchester Cityja, dok nekadašnji rivali iz Liverpoola i Manchester Uniteda Jamie Carragher i Gary Neville nastupili za za protivnički tim.

Ljutim rivalima koji sada zajedno komentarišu utakmice za Sky Sports nije bio potreban ni minut da se posvađaju.

Nakon 53 sekunde igre Neville je pokušao napraviti ofsajd zamku, nije uspio u svojoj namjeri pa je Martin Petrov bez problema zabio.

Carragher se nakon toga izgalamio na Nevillea poručivši mu da čuva svog čovjeka, a nekadašnjeg defanzivca Crvenih đavola je prozvao i poslije utakmice.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dopustio je gol u prvoj minuti, nakon toga je istekao mišić i izašao. To je dobro za nas. Kontrolisali smo meč nakon njegovog izlaska", rekao je popularni Carra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije