"Nije realno da zadržimo Begovića"
Foto: Qarabağ FK

Sportski direktor Qarabaga

"Nije realno da zadržimo Begovića"

Epizodi Asmira Begovića u Qarabagu je došao kraj.

Iskusni golman je u Baku otišao u septembru na posudbu kako bi se vratio u formu i uhvatio ritam nakon nemilosti u Bournemouthu, a to je, ispostavit će se, bio odličan potez.

Na golu Qarabaga je Begović pružao odlične partije, u nekoliko navrata je biran i u tim kola, a kada je tako onda i ne čudi što su azerbejdžanskom klubu poželjeli da ostane i nakon isteka posudbe. Ipak, od toga na kraju neće biti ništa.

"Znamo Begovićevu cijenu. Mi smo ga doveli na posudbu do zime i mislim da nije realno očekivati da će ostati", izjavio je sportski direktor Qarabaga Emrah Celikel, čiju izjavu prenosi report.az.

Gotovo je sigurno da će se 32-godišnji Begović vratiti u Englesku, s obzirom da su interesovanje za njegovim uslugama pokazali West Ham, Derby County i Birmingham, a u igri je i holandski PSV.

Top Komentari

eye of the tiger
Ali jbg za nasu fudbalsku velesilu Bosnu i Hercegovinu nije dovoljno dobar
8 1
Bhf111
Za nas su bolji golmani iz nase premier lige nego golman koji je citavu karijeru proveo u engleskoj
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi