Nije trebalo dugo da Klopp postane predmet ismijavanja na društvenim mrežama zbog svoje izjave
Navijači su bili veoma kreativni

Trener Liverpoola je zažalio zbog onoga što je rekao

Nije trebalo dugo da Klopp postane predmet ismijavanja na društvenim mrežama zbog svoje izjave

S. Pašalić

Liverpool je danas odigrao mršavih 0:0 protiv Evertona i izgubio lidersku poziciju na tabeli.

Ekipi Liverpoola je ovo bila treća utakmica od posljednje četiri koju su završili rezultatom 0:0 što je razlog za veliku zabrinutost njegovih navijača.

Trener tima sa Anfielda je nakon utakmice pokušao naći krivca za novi kiks svoje ekipe pa je dao zanimljivu izjavu.

"Znam da se ljudima neće svidjeti što ću to reći, ali vjetar je danas puhao iz svih smijerova. Bilo je stvarno nemoguće igrati bilo kakav nogomet na tom terenu", rekao je Klopp danas.

Nije prošlo mnogo vremena, a na društvenoj mreži Twitter je počelo ismijavanje Kloppa, a ljubitelji nogometa širom svijeta su pokazali mnogo kreativnosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
glupan Evertonu je bilo extra vrijeme hahahaa,kladioničarsku vam mamu jebo pas.Jeli i sa zvezdom iz Bg.puho vjetar klošaru pa gola nisi dao,klošari engleski,KLADIONIČARSKA MAFIJA NAJ JAČA NA SVIJETU..
0 1
spidic
SMIJEROVA???
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi