Nije trebalo dugo da se Hazard nađe na meti nezadovoljnih navijača Reala
Navijači su razočarani i smatraju da Belgijanac nije dostojna zamjena za Cristiana Ronalda

Očekivali su puno više od njega

Nije trebalo dugo da se Hazard nađe na meti nezadovoljnih navijača Reala

S. Pašalić

Eden Hazard je dugo vremena bio na meti Real Madrida koji ga je ovog ljeta na kraju uspio i dovesti.

Kraljevski klub je na kraju izdvojio 100 miliona eura za 28-godišnjeg Belgijanca koji je nakon sedam godina napustio Stamford Bridge.

Hazard je posljednjih nekoliko sezona igrao sjajno u dresu Chelseaja, a prošle je u 52 utakmice postigao 21 gol i upisao 17 asistencija te je definitivno bio najbolji igrač ovog tima.

Zato je bilo jasno zašto su navijači Reala bili oduševljeni nakon njegovog dolaska na Santiago Bernabeu i očekivali su da će pomoći španskom velikanu da ne doživi još jednu razočaravajuću sezonu s obzirom da Real u prošloj nije osvojio niti jedan trofej.

Ipak, navijači Reala su poprilično razočarani sa njegovim izdanjima u dresu ovog kluba, a mnogi su tvrdili da je došao na pripreme sa viškom kilograma.

Belgijanac je propustio prve tri utakmice La Lige zbog povrede, a nakon toga je igrao u naredne tri, te je nastupio i u meču protiv PSG-a u Ligi prvaka.

Hazard se još uvijek nije upisao u listu strijelaca, a nakon posljednjeg blijedog izdanja u derbiju protiv Atletica se našao na meti navijača Reala koji su na društvenim mrežama pokazali šta misle o njegovim nastupima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mer12
on je uvjek bio samo dobar igrac klasa nikada
0 2
Dobojlija
Mogao se barem potruditi da smrsavi prije potpisa za real
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi