9

Komentari (9)

a.sijak1
Treba se prodat Sehic odlicno brani
karlhajncbrazzzo
Begović je dobar za press konferencije. Najbolje priča engleski jezik od svih reprezentativaca.
Gvardiola
Sad kad bi bega stao na go, ja bi strepio čitavu utakmicu
criticos
snaga jedne reprezentacije se odlikuje da na svakoj poziciji imas jednoko dobru zamjenu. neovisno ko je prvi golman, bitno je da odbrana koja je ispred njega ima puno povjerenje i sigurnost. za sada u ovom trenu sehic je iskoristio ponudjenu situaciju. zar je bitno ko je prvi golman? bitnije je da li igramo dobro i pobjedjujemo.
izvoristine
Begovic je cesto pravio greske. Bolji je Ibrahim Sehic!!
milivoje
IBRAHIM ŠEHIC!
Raikkonen
Jok eto milivoje. Koji si kloc jbt. Kao što napisa ovaj gore jedan, pa nismo Brazil pa da imamo milon igrača i sada izdvajati jednog a drugog da pokopamo to nije u redu. Trebaju nama i Sehić i Begović i Pirić i nemojte praviti razdor u reprezentaciji.
Bulle
Sehic odradjuje svoj posao kako treba i nema potrebe mijenjat golmana, Begovic je tu i to je to
Fino alla Fine
Nama treba Begovic,cast Sehicu ali ipak mslim da je Bega mnogo bolji.,iako je Seha pokazao kvalitet,sigurnost.Ali kako god mislim da smo na dobitku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.