Nije više onaj stari, pa ga Perez odlučio prodati

Ramos ide iz Reala?

Nije više onaj stari, pa ga Perez odlučio prodati

E. Škorić

Na kraju sezone Sergio Ramos će možda napustiti Real Madrid.

Ramos je od 2005. godine član Reala i od kada je stigao u Sevillu, postao je jedan od ključnih igrača kraljevskog tima. Ovaj sjajni stoper i danas je nezamjenjiv u timu Reala, ali sada se pojavila mogućnost da napusti Santiago Bernabeu.

Prošlog ljeta je bio tako blizu Manchester Uniteda, no na kraju je pristao na novi ugovor s Realom. Međutim, ove sezone Ramos je napravio neke kardinalne greške i više nije pouzdan kao ranije.

Kako piše Diario Gol, predsjednik Reala Florentino Perez spreman ej da Ramosa za neku prihvatljivu cijenu pusti iz Reala, a igrač se najviše spominjao u kontekstu Uniteda, Chelseaja i Juventusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Trenutno se Ramos oporavlja od povrede koju je zadobio dok je bio na reprezentativnom okupljanju. Pauzirat će nekih šest sedmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi