24

Komentari (24)

user1583752673
Neuerov trener je znao sta pjeva. Toni Tapalovic. Otkaz pod hitno!!!
Toni99
Nijemacki portal koji je objavio vijest se nakdadno ispricao svim Hrvatima zbog uvreda nakon sto im je jedan hrvatski portal poslao prevod pjesme te su vidjeli da u njoj nema niceg uvredljivog. A znate vi to pa me zanima sto ne zelite objaviti?
Jupp
Sta ocekivati drugo od ystasa pisljivih.. Nasli Nojera koji veze nema sta pjeva, vidi si da je zbunjen ko krme u Teheranu! A ovi sto brane ove ystasice, to su ovi nasi jadovi iz Hercegovine, katolicke vjeroispovijesti kojima ne smeta Tompson ali im smeta tamo neki cetalj sto pjeva “od topole pa do ravne gore”.. Jadni smo mi s vama..
Jangija
Aj vidi tekst pjesme "Lijepa li si" pa onda lupetaj..
Toni99
Jadni smo mi s vama kolika je vasa mrznja prema nama ovo se dogodi u Hrv a opet vam hercegovci krivi a znam da ti cetalji ne smetaju pa nedavno ste po Sarajevu hodali u partizanskim odorama i kokardama da sprijecite misu a jucer obiljezavate Srebrenicu a ti isti vas klali na oba mjesta licemjer i glupani najveci.
Jupp
@Toni99 Ma ko vas bolan mrzi? Ja nikog ne mrzim ali mrzim cinjenicu da neko zivi u drzavi, a gaji ljubav prema drugoj, a pljuje po onoj ciji hljeb jede! To mi je nisko da ne moze nize! Zatekao sam se u situaciji sjedim u Mostaru i slusam price o nekoj Herceg-Bosni ili da ti pricam u jednom hotelu u Trebinju pricaju dvojica “sad ce dijasporci balije da navale”.. pa zar to nije dno dna ?
Bosna i Hercegovina je drzava sa tri naroda, pa i vise.. takva je uvijek bila i ostat ce, ako budu samo muslimani zivjeli u njoj, pisi propalo ili katolici ili pravoslavci i sl..
Mozda ja zudim za proslosti ali je sloga najbolji model bio za suzivot, da ne mislis da neko mrzi nekoga.. mrzim ponasanje pojedinih
Toni99
Bosna i Hercegovina je drzava s tri naroda dosta "vasih" se nebi slozilo s tobom nazivajuci nas Bosnjaci katolici umjesto Hrvati. Mi gajimo ljubav prema Hrv ali vecina ne pljuje po drzavi u tom smislu tih par budala ima svugdje samo vi to prikazujete kao da smo svi, a i sto se tice pljuvanja svi bi trebali pljuvati po ovakvoj BIH mislim da se slazes s time, a ovo za mrznju sam napisao jer sta god se lose u Hrv dogodi vi krivite Hercegovce kao nedavno sto jr na dzamiji u ZG pisala neka uvredljiva poruka protiv Alije i nesto tako nez tocno vasi pisu komentare ma nebi to Hrvati nego seljaci, kamenjari i sve tr pridjeve procitaj malo na ovom portalu i na forumu koliko koristite rijeci fasisti, ustase, listice sve to vrijedja jako a rijetko ces procitat teheran isilovci i te uvrede prema vama.
Ante G.
Prvo pjesma nije uopste fasisticka. Ko je tekst poslusao, ili nije objektivan ili ne zna sta je fasizam. Drugo, kada vidim da nijemci jos osudjuju nekoga za fasizam... Pa dajte ljudi, hocemo se uozbiljiti konacno? Od drugog svjetskog rata najveci kriticari Hitlera su nijemci. Kao da je on neki drugi narod vodio. I na kraju, covjek dosao na more, popio koju, bas on zna sta je tekst pjesme... Gledam hoce li pasti sa one verande, njemu neko prebacuje fasizam neki. Bitno je drugima srati i prosipati price. Uzmite i vidite sta da uradite sa tim izbjeglicama, vi ste donosili evropske konvencije o ljudskom dostojanstvu... Sad ih drzite na granicama, ne pustate u svoje zemlje, kritikujete balkan sto pusta izbjeglice... Sve goli paradoksi.
Uranija
Zamisli da čuješ pjesmu u kojoj se spominje i veliča ‘sao’ krajina (republika srpska krajina) u Hrvatskoj i neko ti dodje i kaže da nema ništa sporno u pjesmi.koji si ti licemjer debilni. Koliko god bio zatucan moraš to shvatiti jednog dana da te dvije ‘tvorevine’ su isto samo što je jedna zabranjena u Hrvatskoj a druga u Bosni i Hercegovini
Alen23
je vam krivo sto u Bosnu ni roda ne dolazi ubij te se
ekstravaganzni.
Jesil realan da si napiso ubiji te se ?
Realist
Herceg-Bosno,Herceg-Bosno moja si do Hita ,a od Hita a od Hita zaboli me kita
Alen23
sredite drzavu mozda vam neko dodje u nju ?
red devil mo
Đavo odnio ako znaš i gdje je nekad bila robna kuća Hit. Tvorevina je ostala samo u zidinama tribunal i vašim zatrovanim dušama.
dinass
Opet Njemci i Hrvati pjevaju fasisticke pjesme i to bi nekog trebalo da iznenadi???
red devil mo
Hasane, kapitensku traku mu uzmi.
sport1
Neopravdavam, al covjek nije imao pojma sta pjeva i to je sigurno, nije on kriv sto se nasao u takvoj masi. Ja mu vjerujem... Sportski pozdrav
red devil mo
Zezancija za traku. Malo humora nije na odmet.
MirsadM88
sport1
Neopravdavam, al covjek nije imao pojma sta pjeva i to je sigurno, nije on kriv sto se nasao u takvoj masi. Ja mu vjerujem... Sportski pozdrav
BlueBoys
Giv no fak about Neuer.
Salihović23
Pa otkud tu crni Nojer. Čudi me njemac a ne zna ni sta priča...
MaxBavarac
Normalno da nije znao,na snimku se cak vidi da je covjek zbunjen totalno medzu onim degenericima!
sport1
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.