Nikad se niko nije maskirao bolje od Fabregasa

U pokušaju da izbjegne fotografe

Nikad se niko nije maskirao bolje od Fabregasa

Fudbaleri Chelseaja doputovali su u Liverpool gdje će večeras igrati meč 13. kola engleskog Premiershipa. 

Fudbaleri koje s klupe predvodi italijanski stručnjak Antonio Conte igraju sjajno u posljednje vrijeme u Premiershipu, baš kao i Liverpool, a ove dvije ekipe skupa imaju sedam vezanim pobjeda.

Ova utakmica sa pravom nosi epitet velikog derbija ovog kola, a u centru pažnje otočkih medija prilikom dolaska fudbalera Chelseaja u Liverpool bio je Cesc Fabregas.

Njemu su očito dosadili fotografi, pa se odlučio našaliti i staviti kapu preko čitavog lica. Na fotografji se vidi dani sam Cesc nije vidio gdje hoda, ali poentu svakako nije ostvario jer su ga fotografi još više 'smarali'.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, današnja utakmica Liverpoola i Chelseaja počinje od 18.30 sati na stadionu Anfield.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi