Nikad teži posao, ali čini se da UEFA nije pogriješila pri izboru najboljeg

Sterlingu nagrada za igrača sedmice

Nikad teži posao, ali čini se da UEFA nije pogriješila pri izboru najboljeg

Edmir Škorić

Dosta igrača je blistalo u utorak i srijedu navečer u mečevima 3. kola Lige prvaka, no nagrada za najboljeg igrača kola otišla je u prave ruke.

Raheem Sterling je zabio hat-trick u drugom poluvremenu u pobjedi Manchester Cityja nad Atalantom i bez sumnje je zaslužio ovo priznanje.

Uz tri gola je engleski reprezentativac imao i jednu asistenciju, a njegov tim je slavio s 5:1 iako je prvobitno gubio s 1:0.

On je izabran za igrača sedmice ispred Kyliana Mbappea, koji je Club Bruggeu zabio tri gola, dok su po dva gola dali Paulo Dybala, Mauro Icardi, Harry Kane, Son Heung-min, Robert Lewandowski, Alex Oxlade-Chamberlain, Dries Mertens i Salzburgov talent Haalland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti