"Nikada me nije pokušao kontaktirati i izviniti se za ono što je uradio"

Karius prozvao Ramosa

"Nikada me nije pokušao kontaktirati i izviniti se za ono što je uradio"

E. Čaušević

Loris Karius je ovog ljeta napustio Liverpool i do kraja ove sezone će igrati na posudbi u Bešiktašu.

Karius se nije proslavio prošle sezone na golu Redsa, a nakon velikih kikseva u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida na Anfieldu su odlučili da ga pošalju na posudbu. Jednostavno greške kod golova Real Madrida bile su previše, a i sam Karius je izrazio želju da ide na posudbu.

U finalu Lige prvaka Karius je imao jedan duel s Romosom koji ga je udario laktom u glavu, a nakon utakmice je otkriveno da je branio s potresom mozga. Novi golman Bešiktaša izjavio je da je iznenađen što mu se kapiten kraljevskog kluba nije izvinio zbog tog udarca.

"Nije mi se izvinio. Mislim da nema moj broj, ali mogao je to uraditi na društvenim mrežama. On je jak igrač i zaista lično nemam ništa protiv njega. Ne znam da li me je namjerno udario, ali sada to više nije ni bitno. Jedino on to zna", rekao je Karius.

Top Komentari

DeroVolk
Aj mojne molim te....
7 2
Mu'min Juventino FKS
Ne znas zato sto si glup
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi