Ramos propisno spustio Griezmannu, pa kasnije nasmijao novinare

Pred duel s Romom

Ramos propisno spustio Griezmannu, pa kasnije nasmijao novinare

Edmir Škorić

Na press konferenciji pred sutrašnji duel Real Madrida i Rome novinarima su se obratili trener Kraljeva Julen Lopetegui i kapiten Sergio Ramos.

Ramos je govorio o tome kako Real mora da nastavi život bez Cristiana Ronalda, ali imao je i jednu jaku poruku za Antoinea Griezmanna, napadača Atletica.

"Njegovo neznanje je jako hrabro. Kad čujem tipa što priča, sjetim se Tottija, Xavija, Maldinija, Raula, Inieste, Ikera... igrača koji su osvajali sve, a nemaju Zlatnu loptu. Svako je slobodan da misli što želi, ali trebao bi poslušati savjete Simeonea, Kokea ili Godína, koji imaju vrijednosti koje bi njemu dobro došle", rekao je Ramos, kojem je zasmetalo to što je Griezmann jučer rekao da on zaslužuje nagradu kao Ronaldo ili Messi.

No, zanimljiv je također bio i jedan dio kada novinar postavlja pitanje Ramosu na italijanskom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Mislio sam da te razumijem, ali ništa nisam skontao", rekao je Ramos, pa je nastao smijeh u press salonu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti