Nikada se neće promijeniti: Kung fu Balotelli pocrvenio za sedam minuta igre
FOTO: EPA

Super Mario u svom elementu

Nikada se neće promijeniti: Kung fu Balotelli pocrvenio za sedam minuta igre

S. Grebović

Igrači Berscie ni u petoj ligaškoj utakmici nisu stigli do trijumfa.

Danas je na stadionu Mario Rigamonti gostovalo najprijatnije iznenađenje sezone, ekipa Cagliarija, koja nije uspjela da prekine crnu seriju od četiri vezana poraza.

Gosti su prvi došli u vodstvo, a strijelac je u 21. minuti bio Joao Pedro.

Samo šest minuta kasnije Brescia je preko Torregrosse došla do poravnanja, a sa tim rezultatom se otišlo na odmor. U drugom poluvremenu strijelci su bili isti, ali su igrači Brescie ovaj put došli do vodstva.

Strijelac izjednačujućeg gola je u 49. minuti pogodio za 2:1, a konačan rezultat postavio je Joao Pedro u 68. minuti sa bijele tačke.

Ovaj je susret obilježio Mario Balotelli, a za to mu je bilo potrebno svega sedam minuta. Bivši reprezentativac Italije je u igru ušao u 74. minuti, a nedugo zatim je uspio da pocrveni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Loptu je na sredini terena dočekao jednim Kung fu potezom, a na njegovu nogu naletio Fabio Pisacane, za šta sudija Antonio Giua nije imao dilemu-direktan crveni karton!

Pogledajte kako je to izgledalo...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi