Nikić o Jaganjcu: Da ima agresivnost Nikole Nikića bio bi reprezentativac Bosne i Hercegovine

Nakon pobjede protiv Radnika

Nikić o Jaganjcu: Da ima agresivnost Nikole Nikića bio bi reprezentativac Bosne i Hercegovine

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva ostvarili su pobjedu na domaćem terenu protiv Radnika iz Hadžića sa 4:1.

Nakon utakmice prezadovoljan igrom svojih nogometaša bio je trener Bratstva, Nikola Nikić.

"Jedna sjajna utakmica. Danas smo imali dostojnog protivnika. Radnik ima mladu ekipu, poletnu. Namučili su nas prvih petnaest minuta. Poslije smo odigrali vrlo dobro. Svi su odigrali sjajnu utakmicu. Jaganjac je odlično reagovao i postigao tri gola. Ne znam kad smo imali 22 boda", rekao je Nikić.

Junak utakmice sa tri gola bio je Maid Jaganjac, koji je prvi strijelac lige sa jedanaest postignutih golova.

"On je takav tip igrača. Da ima agresivnost Nikole Nikića bio bi reprezentativac. Nažalsot ja nemam njegov skok i igru glavom. Možda mu fali agresivnosti da bude reprezentativac BiH", kaže Nikić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U narednom kolu Bratstvo gostuje u Konjicu kod Igmana, te će pokušati da se u Gračanicu vrati sa bodovima.

"Idemo kod ekipe sa kojom se možemo nadigravati. Tamo nećemo imati Jaganjca zbog kartona. Probat ćemo nešto uraditi, a neka pobjedi ko bude bolji. Drago mi je što smo u ovoj situaciji, kakva jeste, osvojili 22 boda, te moram pohvaliti suđenje koje je ove sezone odlično", završio je Nikola Nikić.

Promo

Top Komentari

Cicinjo27
Kad vidimo ko sve igra moze i on igrati.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi