10

Komentari (10)

Dan
Bas tako, olimpic pokupovao sve sudije kao sto je i velez radio, normalna postena ekipa nikad nemoze uci u prvu ligu
andi
Nema države nema nogometa,sve jeovo lakrdije,,KO MOŽE DA DOZVOLI DA TAKAV MAJMUN SUDI DERBI I DA VODI NOGOMET BIH I ONAKO JADAN DO DNA,,,AZEM KARIĆ DJECI ISPRED ŠKOLE NE MOŽE SUDITI,,I AKO NASTAVI SUDITI I BAVITI SE SUĐENJEM ON JE VEĆ INVALID A BOGAMI SVEGA MOŽE BITI,JER ĆOVJEK JE SIROVINA,LOPOV,MAFIJA# SUDIJSKI A UJEDNO NULA OD ĆOVJEKA,KAO TAKAV AUT MARŠ IZ NOGOMETA.
VELEZ
hvala bogu da smo izasli iz ove selandre....a olimpik samo kupuje utakmice da bi uslo u ligi i prodalo svaku utakmicu sarajevskim klubovima i zrinjskog da zaradeva novac i onda nazad u federalnu ligu....
niko nikovic
namješteno 100 %
ratip irats
Ovo sa Olimpikom bas postaje vise nego iritantno!!!
jasmin1989
Ma nije lopta izasla, imas snimak pa pogledaj. Sudjenje je sigurno bilo katastrofalno kao protiv svake ekipe koja igra sa Olimpikom al dol Olimpika za 2-2 je regularan. Najskraja imas snimak gdje se jasno vidi da je lopta minimlno tih 30cm bila u terenu a ne van njega.
andi
Ne lazi koji animak,a sta je sa crvenim kartonom nasem naj boljem igracu cjele sezone,znali su zenicki klosari da je momak motor BRATSVA,zato ga je KARIĆ glavni sudije dva puta nanisanio.CJELU UTAKMICU JE SUDIO ZA NULU JER JE SRAMOTNO ŠTA JE RADIO..NIKOLA JE U PRAVU,JEDNOM CE PASTI MRTVA GLAVA NEDAO BOG I TO CE JE SUDAC IZGUBITI VJERUJ,,olimpik je prosjecna ekipa i SAVEZ TO STO RADI TRPAJUCI IH U PREMIJER LIGU BEZ KVALITETA SRAMOTA JE.
jasmin1989
Eto ti glupane snimka na sportsport.ba. Imas izvjestaj i golove za 2:2 i 2:3. Bolje se nauci pravopisu, ne znas prostu recenicu napisati.
Alen23
Ma namještena utakmica bgt hahahahahaha
andi
Naravno da je namjestena,sve je sudija namjestio
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.