Nikić razočarano poručio: Ovo će stati kada padne mrtva glava...

Domaći vodili 2:0, gosti ipak do tri boda

Nikić razočarano poručio: Ovo će stati kada padne mrtva glava...

S. Mlaćo

Bratstvo je danas vodilo 2:0 protiv Olimpika, ali na kraju ipak izgubilo.

Gosti su u drugom dijelu stigli do tri pogotka i slavili važnu pobjedu.

Nikola Nikić, trener domaćeg tima dao je svoje viđenje susreta. Žestoko je kritikovao sudije, ali i goste iz Sarajeva.

"Sve ste vidjeli. Jedino da sam imao tenk, možda bi pobijedio. Mi smo ovdje janje za klanje. Ne mogu da komentarišem... Najviše me iritiralo kako se raduju gosti. Čitav stadion je vidio šta je sve bilo na terenu. Ne znam koga ova policija čuva. Lopta je izašla 30 centimetara. Ovo je refleksija na stanje u državi cijeloj", kazao je Nikić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Opet crveni. Junački odigraš, 60 godina sam u sportu, ovo je će stati kada padne mrtva glava. A ne daj Bože da padne", dodao je iskusni stručnjak.

Top Komentari

ratip irats
Ovo sa Olimpikom bas postaje vise nego iritantno!!!
8 0
VELEZ
hvala bogu da smo izasli iz ove selandre....a olimpik samo kupuje utakmice da bi uslo u ligi i prodalo svaku utakmicu sarajevskim klubovima i zrinjskog da zaradeva novac i onda nazad u federalnu ligu....
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi