Fudbalerka "lijepa kao slika" dobila otkaz, pa se odlučila za sočan potez: "Vi ste to tražili..."

Fudbalerka "lijepa kao slika" dobila otkaz, pa se odlučila za sočan potez: "Vi ste to tražili..."

Admin Čaušević

Još jedna atrkativna i zgodna sportašica je uradila ono što rade mnoge njene kolegice u posljednje vrijeme. Cilj je svakako zarada i što lagodniji život.

Meksička fudbalerka Nikkole Teja je rođena u Washingtonu prije 23 godine i debitoval je u fudbalu sa ekipom Las Centellasom.

Bivša igračica meksičke Necaxe odlučila je otvoriti svoj račun na platformi za odrasle OnlyFans s glavnim ciljem dobivanja dodatnog prihoda u ličnom i profesionalnom životu.

Mnogo je sportašica koji donose ovu odluku, a treba napomenuti da je odluku donijela nakon svega šest nastupa u prošloj sezoni od koje su dvije bile kao starter i skormnih 225 minuta na terenima Lige MX za žene.

Oglasi

Iako se ne mogu pohvaliti rezultatima, navijači Necaxe sa sigurnošću mogu tvrditi da su u prošloj sezoni u svojim redovima imaju jednu od najljepših, ali i najzgodnijih fudbalerki na svijetu.

Otkako je došla u Meksiko njen profil na Instagramu je doživio popriličan rast popriličan rast gdje već ima preko 300 hiljada pratitelja i zna kako ih "razmaziti."

Nogometašica je na zahtjev svojih pratitelja napravila korak i predstavila svoj novi Onlyfans račun uz objašnjenje da je "jer je tako tražila javnost."

Oglasi

Cijena pretplate na njen račun na platformi za odralse košta Onlyfans je 17.5 dolara što je u startu odlična zarada.

Isto tako, za svakog "obožavatelja" kojeg dobije na navedenoj platformi, Nikkole Teja zadržava 80 posto zarade, dok se objava erotskog sadržaja naplaćuje dodatno.

Na kraju sezone meksički klub je američkoj fudbalerski koja inače igra u veznom redu dao otkaz, poslije čega je ona napravila veliki zaokret te se prijavila na OnlyFans.

Ženski fudbal nije ni blizu plaćen kao muški, pa se može reći da je Teja slijedila primjer mnogih svojih kolegica koji putem platforme za odrasle zarađuju poprilično ozbiljan novac.

Najnovije vijesti