"Ne postoji novac za koji bih prešao u Barcelonu"

Casemiro razmišlja samo o Realu

"Ne postoji novac za koji bih prešao u Barcelonu"

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Casemiro odlično se uklopio u ekipu Real Madrida nakon što je stigao prošlog ljeta iz Porta.

Casemiro je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača ove ekipe, a istakao se u važnim mečevima kraljevskog kluba. Španske medije zanimalo je da li bi Casemiro u budućnosti mogao zaigrati u dresu Barcelone. 

"Nikada ne bih igrao za Barcelonu jer je Real jedini klub iz Španije za koji navijam. Kraljevski klub je veći nego što sam mislio i volim što sam dio toga. Real je život i trudim se da napredujem još više. Vjerujte da ne postoji novac za koji bih ja prešao u Barcelonu", rekao je Casemiro.

Casemiro je na Santiago Bernabeu stigao 2012. godine iz Sao Paula, ali je do prošlog ljeta igrao na posudbi u Portu. Nakon što je Zinedine Zidane stigao na klupu kraljevskog kluba Casemiro se ustalio u prvi tim.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti